Welcome to zielonysklep.com - eco shop with ayurvedic, natural products and books

We are a Polish publisher of books on ayurveda and information service which aim to spread knowledge of Ayurveda in Poland. We run an Internet and stationary shop with books, natural and ayurvedic products. Our brands:

Please contact us...

Sales of products: sklep@a-ti.pl
Publishing: redakcja@a-ti.pl
Phone: +48 603 440 800

a-ti sp. z o.o
ul. Zamkowa 18/14
30-301 Kraków, Poland
Tax ID: PL 676 246 61 48

×
  • Kosmetyki
  • Masło z różą japońską i liczi Orientana 100ml
kup teraz
35.50 zł

Masło z różą japońską i liczi Orientana 100ml

Orientana maslo_roza_japonska
0.00 89 ocena kupujących

Świetnie nawilża i regeneruje skórę. Bazą jest masło kokum (otrzymywane z owoców drzewa Garcinia Indica, rosnącego w Indiach, gdzie jest tradycyjnie używane do pielęgnacji skóry, bogate w witaminę E i nienasycone kwasy tłuszczowe) i olejek słonecznikowy wzbogacone olejkiem z róży japońskiej (jej owoce są niezwykle bogatym źródłem witaminy C oraz A, zawierają  także flawonoidy, spełniające funkcję naturalnych barwników i przeciwutleniaczy) oraz ekstraktem z owocu liczi. Dodatkowo zawarty w nim miód i olej z oliwek jeszcze delikatniej dba o skórę. Masło wspaniale rozprowadza się po skórze, a przyjemny różany naturalny zapach daje efekty prawdziwej aromaterapii.

DZIAŁANIE:

- nawilża skórę,

- delikatnie natłuszcza,

- odżywia i ujędrnia

- doskonale się wchłania,

SKŁAD:

Pełny skład: woda, olej słonecznikowy, trójgliceryd kaprylowo-kaprynowy (z oleju kokosowego i glicerydu), masło kokum, , masło shea, olej z pestek grejfruta, ektrakt z róży, ekstrakt z owoców liczi, ekstrakt z żywokostu, mód, olejek z oliwek, olej z kiełków pszenicy, olejek sezamowy,  olejek z migdała,  kwas stearynowy (z naturalnego wosku jojoba), sok z liści aloesu, stearynian glicerolu (pochodzenie roślinne), gliceryna (pochodzenie roślinne), mirystynian izopropylu (pochodzenie roślinne), monogliceryd kwasu kaprylowego (z oleju kokosowego lub palmowego), alkohol cetylowy (pochodzenie roślinne),  kwas cytrynowy, benzoesan sodu (pozyskiwany z jagód), sorbinian potasu (pozyskiwany z jagód), Cl 12490 (barwnik).

SPOSÓB UŻYCIA:

Stosowanie: Najlepiej wmasować w suchą i czystą skórę, po kąpieli lub każdorazowo w razie potrzeby. Do każdego rodzaju skóry.

Komentarze
 
Ocena
Brak komentarzy
Copyright © a-ti sp. z o.o. 2014
Wszelkie prawa zastrzeżone
Projekt i realizacja:
VArts.pl